Menu
Ons restaurant behoort tot de oudste van onze hoofdstad en kent nog steeds dezelfde uitbater als bij de oprichting.
Bovendien is het eigendom van de enige kring die al sinds lang over een eigen keukenteam beschikt onder leiding van vermaarde chef-koks.
Het oudste menu in ons bezit dateert al uit 1848, en de eerste maître d’hôtel naar wie de sporen ons terugvoeren, is Eugène Baudoin, die in oktober 1877 werd aangenomen.
Het restaurant bestaat uit drie aparte ruimtes: een grote eetzaal, een lichte veranda en een uitzonderlijke veranda.
De Cercle Royal Gaulois, Artistique et Littéraire is gelegen in het Warandepark en verenigt ambassadeurs, vertegenwoordigers van vrije beroepen, wetenschappers, magistraten en advocaten, universiteitsprofessoren en academici, politici, kaderleden of bedrijfsleiders, artiesten en geletterden: ze ontmoeten er elkaar voor een lunch, om deel te nemen aan een activiteit van de kring of om te genieten van een aangenaam drukke bar.